Hello everyone! 😊

Under vecka 7 har vi jobbat med wh-questions, frågor och svar. Vi har jobbat med kapitel 6 samt gjort en sk Think, pair and share 📝 om ett gulligt filmklipp vi sett (really cute animals that hug people). 🐶🐮🐴🐓🐑🐖🦁 Under kommande vecka ska vi fortsätta skriva 📝 och också skriva klart vår text om oss själva, våra familjer och våra hobbies. Vi kommer ge varandra kompisrespons samt att alla får lärarrespons i classroom. Lycka till!

🇬🇧🇨🇦🇺🇸 Läxa blir därför repetition, att öva och bli riktigt säker på verben vara och ha samt pronomina min, din, hans, hennes etc. Dessa former blir mycket användbara och viktiga när vi skriver. Öva i Quizletappen eller här! verbet att haVerbet att varaÄgande pronomen, min, din, hans etc

See you on Monday! Take good care out there! 🍎 miss Anna

 


Prenumerera på nya blogginlägg