Hej!

Veckan har dominerats av sjukdom och vab för lärarna i lag 4. Jag själv vabbade mån-ons och Jonas är sjuk sen i tisdags. Vikarier och de andra lärarna i laget har gått in och hjälpts åt i alla klasser. Det har varit en rörig vecka i många aspekter. Men nu laddar vi inför nästa vecka med härlig ny energi.

I svenskan arbetar vi om faktatexter och kommer fördjupa oss lite mer om det för att sedan skriva egna faktatexter om valfritt djur. I So:n fortsätter vi arbeta och fördjupa oss om vikingatiden och vi ska börja bygga upp våra vikingabyar i Minecraft. Vet att det är många i 4c som ser fram emot det! Och på Måndag kommer det en ny klasskamrat till 4c, välkommen Daniella 😊

En hälsning från fröken Anna i engelska:  Hallå klassen. Jag har haft fina gänget en hel del och vikat i No, kört engelska och lite svenska. Jag har varit lite jobbig, varit strikt och sträng eftersom vi måste få till bättre arbetsro. 💪 Men alla vet att jag gör det av omsorg och med frökenhjärtat! 💕Alla måste kunna få jobba. Nu ska vi få till det om vi alla anstränger oss och hjälps åt!

Läxa i engelska till torsdag 🇺🇸🇬🇧🇨🇦:

1. Läsa, lyssna och förstå kap 6: Ollie and Polly.

2. Öva orden till här:  Quizlet: ch 6 Ollie and Polly

3. Välja fem av orden i läxan, skriva fem egna meningar med dem – visa att man kan använda orden i egen mening. Läggs in i Google Classroom fr o m måndag.

Ha det bra! 📚🍀🌟 Best regards 😊, miss Anna

Nu tar vi helg, njut av vänner och familj så ses vi på måndag. Kram Moa och Jonas❄️


Prenumerera på nya blogginlägg