Hej!

Vill börja med att tacka alla elever och föräldrar för trevliga möten under veckan Fantastiskt kul att se eleverna utvecklas i att reflektera över sitt eget lärande. Genom denna process kommer de att känna att de mer och mer är delaktiga i sin läroprocess och tar mer ansvar över den samma ju äldre de blir. Jag har fortfarande 6st samtal kvar som av olika anledningar inte kunnat bli av denna vecka. Jag mejlar ut till berörda med förslag på nya tider under nästa vecka.

Eleverna har fått i läxa att göra NOMP uppdrag till nästa fredag. Just nu ligger det ett flertal uppdrag uppe, kommer fylla på med nya uppdrag varje vecka. I NOMP får eleverna mängdträning på det vi gör och har gjort inom matematiken. Har idag kollat med samtliga elever så att de har tillgång till sitt NOMP konto i sin iPad. Om jag skulle ha missat någon eller om någon var sjuk idag så mejla mig så får ni erat barns inlogg. NOMP går även att köra på en smartphone eller PC/Mac.

På NO lektionen lärde vi oss vad de fyra fasövergångarna mellan vattnet tre olika former kallas. Veckans begrepp är kondensera, avdunsta, molekyl och atom.

I övrigt ska det vara en helt vanlig vecka nästa vecka utan 12-dagar.

Ha en skön helg önskar

Jonas och Moa


Prenumerera på nya blogginlägg