Hej,

Båda mina barn har varit sjuka denna vecka så jag har behövt vara hemma med dem tisdag, torsdag och fredag. Men Ellen och de andra lärarna i laget har täckt upp och gjort ett bra jobb i min frånvaro så vi har hunnit med det som varit planerat.

Stort fokus denna vecka har förstås varit att förbereda inför samtalen. Att göra självbedömningar i alla ämnen och ta ut styrkor och mål till ämnesavstämningen, utvärdera tidigare IUP och träna inför samtalen. Det märks skillnad från förra gången då eleverna börjar få mer rutin på detta nu. Nu ser vi fram emot själva samtalen nästa vecka! Måndag, onsdag och torsdag slutar eleverna på grund av utvecklingssamtalen klockan 12. Att det blir tre dagar denna gång beror på att vi nu har fler mentorselever per lärare och vi vill undvika alltför tätt mellan samtalen så att det förhoppningsvis inte blir stressigt. Precis som förra gången sker samtalen i skolmatsalen.

Vi kommer inte att påbörja något nytt i So, svenska och engelska nästa vecka utan fortsätta med det vi påbörjat denna vecka. Skriva faktatexter och stavning i svenskan, vikingatiden i So:n (som många tycker är väldigt spännande märker jag) och repetition i engelskan. På grund av samtalen blir det bara en läsläxa till nästa vecka.

Trevlig helg!

Mvh
/Joel


Prenumerera på nya blogginlägg