Hej!

En rolig och fullspäckad vecka! Välkommen Antonia, vår nya elev! 👍🏽 Det är roligt att få en nya klasskamrat! Vi hoppas verkligen att Antonia ska få trivas hos oss!

Denna vecka har vi mestadels tagit tid till att förbereda oss inför nästa veckas utvecklingssamtal. Det blir lite enahanda att kika på målen och innehållet i ämnena men det är också härligt att se och upptäcka hur man har utvecklats från förra terminen. Vi funderar och skriver om våra styrkor och utvecklingsområden. Det är viktigt att vi alla får känna oss stolta över saker vi utvecklar och lär oss. Vi skriver framåtsyftande planer (IUP:s) för resten av terminen, med målet att nå långt för åk 5 och 6. Ja, och för livet såklart! 😊🍀 Det är bra driv i denna intresserade grupp!

Idag har jag haft SO:n istället för Joel och vi har inlett med historia och spännande vikingatiden. Vi brainstormade och det blev mycket vi kunde tillsammans! Och hur var det, hade vikingarna egentligen horn på sina hjälmar? Era barn vet, via historiegranskaren. Det gäller att vara källkritisk!

På engelskan förhör i grupper kring texten Becky and Henry Champ. Wow, den grupp jag hade kunde massor! Dessa små samtal spelade vi in i grupper. Nästa vecka kan man göra klar

Nästa vecka, v 4

Mån 22/1 🎽 Lämna in Läsjournalen. 📚 Halvdag. Alla slutar 12.00. Utvecklingssamtal i matsalen

Tis 23/1

Ons 24/1 🎽Halvdag. Alla slutar 12.00. Utvecklingssamtal i matsalen

Tor 25/1 Halvdag. Alla slutar 12.00. Utvecklingssamtal i matsalen

Fre 26/1 En 🇺🇸🇨🇦🇬🇧: Läsa, lyssna, förstå kap 6 x2. Öva på ord i Quizlet.Quizlet, Ollie and Polly, ch 6 Välja fem av orden och skriva mening med. Skriv in i Classroom, Engelska 4a.

Mycket välkomna till matsalen för elevledda utvecklingssamtal på måndag, onsdag och torsdag!✨✨ Vi startar från 13.00 och kör fram på em. Fika finns!

Önskar alla en fin avkopplande vinterhelg! Äntligen snö! ❄️✨⛸ //Anna

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg